Persoonlijke Sessies

In één op één sessies begeleid ik jou in jouw eigen Innervisie Traject. Naast gesprekken doen we praktische oefeningen en korte ontspanningsmeditaties.

Je krijgt als het ware stap voor stap meer zicht op je eigen ontwikkelde “script” waarmee jij je leven leidt. Dit  script vormt de houvast in ons leven. Zolang we ons hier aan houden, weten we vaak de oplossing. Dit alleen op basis van oude oplossingen. En het is maar de vraag of deze oplossing ook nu het gewenst resultaat bieden. Ons script houdt niet van ongekend of nieuw. Het houdt van controle en herhalen.
“We doen wat we deden en dan krijgen we wat we kregen”.
Tja, op zich heel slim, maar het houdt ons vast en staat vernieuwing in de weg. Met het Innervisie proces ontdekken we welke ideeën, overtuigingen en herinneringen aan ons script ten grondslag liggen.

Werk:

Leiderschapsontwikkeling | Burn out | Loopbaanvraagstukken | Communicatieproblemen |  Vergroten persoonlijke effectiviteit.

Privé:

Problemen rondom aangeven van grenzen | Burn out | Vast lopen in steeds dezelfde situaties | Veranderwensen | Relatieproblemen.

Voor wie?

Ben jij nieuwsgierig en voel je de motivatie om je in jezelf te verdiepen? Je te laten verrassen? Ee nieuw perspectief te gaan ontdekken? Dan gaat het jou iets opleveren!

Linda:
Toen ik vastliep in een aantal vragen kwam de aanbeveling voor Fréderique vanuit een vriendin. “Dit gaat over jou”. Oei, jezelf leren kennen zag ik als pijnlijk. Stap voor stap kreeg in inzicht en kwam ik weer in contact met mijn gevoel. Ik ben mijn eigen “film” gaan herkennen en dat was belangrijk. Eén van de prettigste dingen in het traject was tijdens een oefening. “Er hoefde even helemaal niets!!”, nou dat gun ik iedereen. Wat me dat heeft opgeleverd? Rust en ontspanning, een heel ander leven. Fréderique geeft alle ruimte om je eigen tempo te bepalen, ze gaf me het gevoel dat ik helemaal oke ben zoals ik ben. Genoeg. Zonder oordeel. Zonder gepush en dat gaf me de vrijheid om mijn eigen antwoorden te vinden. En oh ja, ze schrikt niet zomaar ergens van!

Locatie:

Individuele sessies vinden plaats in Velserboek in het atelierkantoor van Fréderique.

Adres:
Zadelmakersstraat 28
1991 JE Velserbroek

Werkruimte Velserbroek