Wat heeft het Innervisieproces anderen opgeleverd?

“Energie om bezig te zijn met waar ik waarde aan hecht”

Peter (Senior Consultant):

“Frederique heeft me begeleid in een prettig en leerzaam confronterend traject. Daarmee heeft ze me inzicht gegeven in wat mij drijft en wat er nodig en mogelijk is om daar op een andere, constructieve manier mee om te gaan. Mede daardoor heb ik keuzes kunnen en durven maken om mijn leefstijl en werkomgeving te veranderen. En om voor mijzelf de afweging te maken wat ik wel en wat ik niet (meer) doe of wil doen. Dat geeft me rust, evenwicht en de energie om bezig te zijn met waar ik waarde aan hecht. Dat is mijn manier van succes hebben.”

                                                                                        

“Rust en ontspanning, ik heb een heel ander leven!

Linda (Business Analist):
Toen ik vastliep in een aantal vragen kwam de aanbeveling voor Fréderique vanuit een vriendin. “Dit gaat over jou”. Oei, jezelf leren kennen zag ik als pijnlijk. Stap voor stap kreeg in inzicht en kwam ik weer in contact met mijn gevoel. Ik ben mijn eigen “film” gaan herkennen en dat was belangrijk.
Eén van de prettigste dingen in het traject was tijdens een oefening. “Er hoefde even helemaal niets!!”, nou dat gun ik iedereen. Wat me dat heeft opgeleverd? Rust en ontspanning, een heel ander leven.
Fréderique geeft alle ruimte om je eigen tempo te bepalen, ze gaf me het gevoel dat ik helemaal oké ben zoals ik ben. Genoeg. Zonder oordeel. Zonder gepush en dat gaf me de vrijheid om mijn eigen antwoorden te vinden. En oh ja, ze schrikt niet zomaar ergens van!

“Ik leid vanuit vertrouwen mijn bedrijf. Er zijn kansen  ontstaan die ik nooit voorzien had”

Ik was vroeger veel bezig met voldoen aan de beelden die ik mijn hoofd heb
ontwikkeld over hoe het zou moeten. En gek genoeg had ik daar ook succes mee.
Ik was er zelf alleen niet blij mee. Wat is er nu mis of wat mis ik? Door de
Innervisie ben ik gaan zien waar dat vandaan komt. Maar ook dat helemaal niets
aan mezelf hoef te veranderen. Alleen helder zien hoe mijn denken werkt. Toen ik
dat ging zien, veranderde er al heel veel. Ik leid nu veel meer vanuit
vertrouwen mijn bedrijf. Met resultaat voor iedereen! Omzetgroei en werkplezier
bij mij en mijn mensen in het bedrijf. Er zijn kansen ontstaan die ik nooit
voorzien had.

“Zelfvertrouwen en acceptatie. Ik sta weer zelf achter mijn roer”.

Diana – Senior Adviseur Overheid:
De coaching bij Fréderique heeft me een heleboel gebracht.  Als eerste ben ik heel blij dat ik weer kan slapen. Er is minder onrust, verwarring en chaos in mijn hoofd. Ik pieker minder en laat me niet meer zo leiden door mijn denken. Ik kan leven in het nu en weet dat er alleen nu is. Via zelfreflectie en de oefeningen die ik van haar heb geleerd kan ik oude patronen loslaten, die onderdeel waren van een overlevingsstrategie waarvan ik besef dat ik die nu niet meer nodig heb. Ik kan situaties accepteren en loslaten en kan erop vertrouwen dat het goed komt. En ik weet dat ik zelf aan het roer sta!
Fréderique heeft altijd een luisterend oor. Haar verdiepende vragen dwongen me na te denken over mezelf en situaties van een andere kant te bekijken. De oefeningen brachten me tot inzichten. Door die inzichten leerde ik begrijpen waar mijn onrust vandaan kwam en door de gesprekken kan ik er nu op een andere manier mee omgaan.

“Inzicht en rust, waardoor ik heel hard kan gaan voor waar ik in geloof!”

Ik ben vooral mezelf vanuit een ander perspectief gaan zien. Ik had altijd sterke ideeën en opvattingen en doordat ik ging zien waar die vandaan kwamen, werd ik veel milder, er kwam ruimte voor van alles. Dingen die ik nooit had kunnen denken. Veel meer ruimte voor rust in mezelf waardoor ik heel hard aan de slag ben met de dingen die voor mij zinvol zijn! Top!

 “Ontspanning en zelfvertrouwen. Ik gun iedereen de inzichten die ik heb opgedaan bij haar!!!”

Alma – Consultant:
Wat heeft het gebracht? … Meer ontspanning en zelfvertrouwen. In plaats van kramp ben ik in staat te dealen met wat er op me af komt.
Ik heb ontdekt hoeveel invloed mijn, dus onbewuste, overtuigingen hebben op mijn leven. Ik ben veel minder gaan vinden.
Ik gun iedereen de inzichten die ik heb opgedaan bij haar!!!

“In mijn leidinggeven ben ik veel minder star, mijn effectiviteit is enorm gegroeid.”

Kees – Zelfstandige:
De sessies met Fréderique hebben een boel inzichten opgeleverd. Ik ben veel minder star, mijn stijl van leidinggeven is veel flexibeler. Veel effectiever. Ik probeer geen mensen meer te veranderen maar ga er anders mee om. Ik ben ook veel milder naar mezelf. Door mezelf te snappen, kan ik veel meer ontspannen en dingen doen die ik graag wil en me ontspanning geven.
Fréderique is zeer betrokken en prettig. Ze luistert, stelt vragen en blijft altijd rustig. Het was heel fijn om de oefeningen samen te doen. Ze creëert heel snel een veilige prettige omgeving waarin je mag groeien.

“Ik moet minder van mezelf”.

Fred – Beleidsmedewerker:
De sessies met Fréderique hebben ervoor gezorgd dat ik meer tevreden kan zijn. Ik moet minder van mezelf. Dat is mooi en daar ben ik blij mee. Fréderique straalt rust uit en veroordeelt niets waardoor ik me snel op mijn gemak voelde en aan de slag kon met mijn issues.