Workshop Helderheid

Helderheid – een introductie workshop in het Clarity Proces.

Maak kennis met het Clarity Proces!

Het Clarity Proces biedt praktische en simpele oefeningen waarbij je gebruik maakt van je eigen natuurlijke intelligentie om jezelf te begrijpen en je te brengen naar een leven dat je zoekt.

Iets voor jou, een voller en meer ontspannen leven?

Herken jij ook dat je dit wel heel graag wilt, maar dat steeds dezelfde patronen je tegenhouden? Dat je te veel leeft op automatische piloot en te weinig tijd hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn?  Clarity helpt je zien hoe je denken illusies creëert en hoe je deze kunt herkennen. Het geeft een nieuwe perspectief en daarmee ontspanning. Het is de ontspanning die zorgt dat er iets kan veranderen.

In de tweedaagse workshop gaan we aan de slag met twee belangrijke stappen:

Het (beter) leren kennen van het onbewuste deel van je denken. Door middel van heldere uitleg en gebruik van metaforen leggen we de werking van ons denken uit en op welke manier het ons leven stuurt. Daarnaast introduceren we een aantal technieken om te ontdekken wat er zich in jouw onbewuste wereld afspeelt.

De tweede belangrijke stap is dat we aandacht geven aan hoe je jezelf kunt helpen om in dit moment te leven. We doen dit door meditatie en door het waarnemen met de zintuigen.

Trainers:

Fréderique Speckman. In 2012 kwam Fréderique voor het eerst in aanraking met het Clarity Proces en het heeft haar enorm veel inzicht en ontspanning gebracht. Het proces biedt je een handvat om je proces zelf in de hand te hebben.  Dat sprak haar zo aan dat ze de opleiding tot Clarity Trainer heeft gevolgd. Zij is trainer en coach en biedt naast workshops ook individuele begeleiding aan particulieren en bedrijfsleven.

Fred van der Zanden. Na een zoektocht langs verschillende paden en methodes kwam Fred acht jaar geleden in contact met het Clarity proces. Hij had direct een klik, omdat het proces je in staat stelt om zelfstandig aan de slag te gaan en  helderheid te vinden.  Hij volgde ook de opleiding tot Clarity Trainer.

Wanneer en waar?Op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2017. De dag begint om 10:00 en zal tot uiterlijk 18:00 duren. Vanaf 9:45 staat de koffie en thee voor je klaar. Voor de lunch wordt verzorgd.  Als je speciale dieetwensen hebt geef die dan even aan ons door. Trek makkelijk zittend kleding aan. De workshop vindt plaats in het Statenkwartier – Den Haag.

Kosten?

De kosten voor het hele weekend zijn € 125,00  inclusief cursusmateriaal en lunch.

Om je aan te melden kun je een mail sturen naar ClarityProces@gmail.com.